جدیدترین اخبار :
  • حضور منطقه آزاد چابهار در ششمین نمایشگاه بین المللی حمل‌ونقل، لجستیک و صنایع وابسته
  • سفر وزیر اقتصاد به چابهار و اولویت‌های دولت برای توسعه سیستان و بلوچستان
  • امضای تفاهم‌نامه ساخت ۱۰۰۰ کلاس درس در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • جزئیات پروژه‌های کلان و پیشنهادات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار در دیدار با وزیر اقتصاد
  • وزیر اقتصاد: توسعه مناطق آزاد و مولدسازی دارایی‌ها، محور شتاب سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان

دبیر شورایعالی مناطق آزاد؛ خواستار بازنگری در مصوبه اخیر واردات خودرو

اقتصادی | تاریخ خبر : 1/06/11 | تعداد بازید :1517
مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی در آیین بهره‌برداری و شروع عملیات اجرایی پروژه‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که در حضور محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: جای سرزمین اصلی و مناطق آزاد عوض شده است و این اشتباهات در قانون گذاری برای مناطق آزاد، سم مهلک سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی کشور است.

به گزارش عمومی و امور بین الملل منطقه آزاد چابهار به نقل از فرينا، سعید محمد در این مراسم که ظهر پنجشنبه (10 شهریور) در دفتر معاون اول رییس جمهور و با حضور ویدیو کنفرانسی 9 منطقه آزاد و ویژه اقتصادی جهت بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی 71 پروژه با ارزش سرمایه‌گذاری بیش از 1 میلیون و 180 هزار میلیارد ریال و اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم 22 هزار نفر، برگزار شد با اشاره به مصوبه اخیر پیرامون واردات خودرو، اظهار داشت: در این مصوبه، مشوقات در نظر گرفته شده برای سرزمین اصلی بیش از مناطق آزاد است و مناطق آزاد با محدودیت بیشتری نسبت به سرزمین اصلی مواجه شده اند.
وي همچنین از نگاه کارشناسی و نقد فنی و قانونی به این مصوبه سخن گفت و ضمن بیان اشکالات این مصوبه و اجحاف در حق مناطق آزاد که در نهایت بهبود وضعیت اقتصاد کلان کشور را با مشکل مواجه می‌کند، بازنگری جدی در مصوبه اخیر و احیای نقش موثر و حیاتی مناطق آزاد در واردات هدفمند خودرو را از معاون اول رییس جمهور خواستار شد.

آرشیو اخبار

سامانه پیامکی و ایمیل